Selecteer een pagina

wennekesBeton- en timmerwerken, ik had er nooit bij stilgestaan dat dat een apart beroep was. Maar Eddy Wennnekes verdient er zijn boterham mee. Voor zijn nieuwe beeldmerk was wat mij betreft een stoere W van beton direct de eerste gedachte. Vervolgens nog wel door mijn 3000+ fonts lopen zoeken hoe die W er dan precies uit moest komen te zien. In de ‘onbruikbare’ Variex vond ik de W die ik zocht. In mijn 3D programma een beetje ‘door de vloer’ laten zakken, want die scherpe punten aan de onderkant van de W zouden ‘beton-matig’ nooit kunnen. Voor het briefpapier is een grijs papier gekozen met een structuurtje, het visitekaartje is op 540gr ColorPlan gedrukt (en dat kan niet elke drukker weet ik inmiddels).

Ik zal even een aparte post maken van het logo, kunnen jullie het wat beter zien.