Selecteer een pagina

Je bent toe aan een nieuw logo,
of misschien wel een hele nieuwe huisstijl.

Wanneer je net met een nieuw bedrijf begint, of als je al jaren aan de weg timmert.
Je zoekt een bedrijfslogo dat niet alleen bij jou past, maar ook nog eens professioneel en eigentijds is.

Wat zoek je?

Misschien heb je al wel een idee over je nieuwe huisstijl, maar je hebt niet de (technische) kennis om dat te vertalen naar je visitekaartje, briefpapier, website, autobelettering….

Je hebt  (ooit) wel wat geprobeerd in Word of Paint, maar dat is eigenlijk niet helemaal gelukt. Bovendien loop je met dat Word-bestand tegen problemen op met drukwerk of de belettering van je bedrijfswagen of -kleding.

Als grafisch vormgever help ik je niet alleen bij het ontwerp of de restyling, maar ook bij de technische juiste aanlevering van je bestanden voor verschillende  toepassingen

Logo of huisstijl

Ontwerp

Kiezen uit 1 is geen kiezen. Daarom ontwerp ik twee of meer opties waar je uit kunt kiezen. Jouw huisstijl is tenslotte ook míjn visitekaartje…

JPG, EPS, PDF

Je logo op je bedrijfskleding gebruiken, of op je website? Niet elke toepassing heeft hetzelfde bestandsformaat nodig. Ik lever je loogo in het juiste formaat aan.

i

Templates

Als je je logo in een digitale faktuur wilt hebben, bijvoorbeeld via Word of Excel, verzorg ik voor je een bruikbaar digitaal bestand.