Selecteer een pagina
[rev_slider alias=”huisstijlen”][/rev_slider]

Huisstijl

Je bent toe aan een nieuw logo, of misschien wel een hele nieuwe huisstijl.Een stijl die niet alleen bij jou past, maar ook nog eens professioneel en eigentijds is. Misschien heb je al wel een idee over je nieuwe uitstraling, maar je hebt niet de (technische) kennis om dat te vertalen naar je visitekaartje, briefpapier, website, autobelettering….En met dat zelfgemaakte Word-bestand loop je tegen problemen op met drukwerk voor je briefpapier of envelop of de belettering van je bedrijfswagen of -kleding.

Ace kan je helpen. Als grafisch vormgever help ik je niet alleen met het ontwerp of de restyling, maar ook bij de technische kant van het werk.

Ontwerp

Kiezen uit 1 is geen kiezen. Daarom ontwerp ik twee of meer opties waar je uit kunt kiezen. Jouw huisstijl is tenslotte ook míjn visitekaartje…

JPG, EPS, PDF

Je logo op je bedrijfskleding gebruiken, of op je website? Niet elke toepassing heeft hetzelfde bestandsformaat nodig. Ik lever je loogo in het juiste formaat aan.

i

Templates

Als je je logo in een digitale faktuur wilt hebben, bijvoorbeeld via Word of Excel, verzorg ik voor je een bruikbaar digitaal bestand.